• Obscura és un projecte editorial que neix amb el propòsit de convertir-se en un referent de la literatura de terror i fantasia del país. Volem publicar autors coneguts, però també donar veu a d’altres d’inèdits amb un recorregut prometedor com a escriptors.

    La nostra intenció és contribuir a treure la literatura de gènere del nínxol, acostar-la al gran públic i, al mateix temps, crear i consolidar una tradició literària de qualitat en espanyol i en català. Posarem especial atenció en les obres que recuperin i desenvolupin l’imaginari popular, els seus mites i llegendes.

    La no ficció és un altre dels pilars sobre els quals l’editorial s’edifica. Complementarem el nostre catàleg amb una aproximació històrica,  • rigorosa i documentada a la por i al fantàstic. La nostra idea de partida és abordar la religió, els mites i les llegendes a través de la literatura assatgística; al cap i a la fi, el terror, la fantasia i el mite són el principal constructe al voltant del qual la nostra societat s’ha organitzat des de temps immemorials.

    Obscura Editorial pretén, així doncs, contribuir a treure el gènere del nínxol i acostar al lector a un terror i una fantasia de qualitat, alimentant-se de l’ocult, el fantàstic, el misteriós, el desconegut… En definitiva, de tot allò que ens fa por, que deslliga la nostra imaginació, ens fa sentir incòmodes, ens impulsa a donar-nos la volta pel carrer per a mirar si ve algú o alguna cosa, o a tancar els ulls amb força, desitjant que desaparegui.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto

Suscríbete a nuestro boletín

Suscríbete y recibirás todas nuestras novedades. Cero SPAM, sólo contenidos de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades